Kонтакт

Банери


Промоција Монографије “Шпијунско ратовање Краљевине Србије уочи Великог рата” ПДФ Штампа Eл. пошта

Монографија "Шпијунско ратовање Краљевине Србије уочи Великог рата", издавача Историјског архива "31. јануар" из Врања и Факултета за инжењерски менаџмент из Београда, промовисана је у петак, 24. октобра 2014. године у препуној сали Галерије Народног музеја у Врању. Сала Галерије била премала да прими све заинтересоване.

Скуп је замишљен као сценско научни перформанс, а на почетку је о ауторима дела, проф. др Милану Мијалковском, проф. др Душану Томићу, пуковнику Звонимиру Пешићу и градоначелнику Врања, дипломираном политикологу Зорану Антићу говорио рецензент Бранко Крга, некадашњи начелник Генералштаба ЈНА. Како је истакнуто на промоцији, овим делом аутори су осветлили део скривене историје у коме се креирала судбина Србије.

На промоцији су говорила још два рецезента, проф. др Зоран Вучинић и проф. др Радомир Милашиновић и градоначелник Врања и један од аутора Зоран Антић.

У уметничком делу програма наступили су Драган Станковић, Бранимир Стошић Каце, Ивана Тасић и Слободан Јовановић и други.

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 


 

Анкета

Оцените сајт Историјског архива
 

Број посета

154247
Овог месеца1187

Израда презентације

 
  
Forum